Početna | O nama | Kontakt | Pristupnica | Podružnice

dragovoljci i veterani domovinskog rata

Godišnja skupština UHP-a

 

skupstina

Dana 06. ožujka 2009.g. održana je Godišnja skupština Udruge Hrvatski policajac, dragovoljci i veterani Domovinskog rata  u Požegi u prepunoj sali za sastanke u Policijskoj upravi Požeško-slavonskoj u Požegi.

Skupština je bila redovna i svečana poradi dodjele plaketa počasnim članovima i priznanja.

Skupštini se odazvao velik broj članova udruge Hrvatski policajac i gostiju tako da je Sala za sastanke PU bila popunjena i stajaćim mjestima.

Predsjednik Udruge Marijan Pilon održao je pozdravni govor gdje je pozdravio sve prisutne članove Udruge Hrvatski policajac te sve goste Skupštine. Također je govorio o razlozima osnutka Udruge, kronologiji omalovažavanja branitelja u sustavu MUP-a i razbijanju braniteljskog bića, o vrijednostima branitelja u R Hrvatskoj te o zaštiti časti i dostojanstva branitelja u sustavu MUP-a.

Prisutne na skupu pozdravio je i predsjednik Zajednice Udruga policije Republike Hrvatske Darko Mikolin, Načelnik policijske  Uprave Požeško-slavonske Nikola Janković, Koordinator Udruga proizašli iz Domovinskog rata Požeško slavonske županije Krešimir Pavelić, Predsjednik Udruge branitelja policije Brodsko posavske Županije Zvonko Čulina i dr.

Iz rečenog na Skupštini svodi se zaključak da su branitelji u sustavu MUP-a obezvrijeđeni i sustavno omalovažavani poslije Domovinskog rata te da su pod hitno potrebite izmjene u Zakonu o policiji, posebice Uredbe o plaćama policijskih službenika i Uredbi o uvjetima za stjecanje zvanja, promaknuća i raspored na radna mjesta te o funkcionalnim oznakama radnih mjesta policijskih službenika, a također i neke izmjene u Zakonu o Hrvatskim braniteljima

Udruga Hrvatski policajac proglasila je počasnim članovima 10 umirovljenih policajaca i rukovoditelja  branitelja PU Požeško-slavonske koji su uvijek bili spremni pomoći.

Udruga se zahvalila svim medijima na praćenju njezinih aktivnosti a posebno priznanje dodijeljeno je Dnevnim novinama Slavonski Dom, redakciji u Požegi za praćenje gotovo svih aktivnosti Udruge, te objektivnog i istinitog izvješćivanje javnosti o aktivnostima Udruge.

Priznanje je dodijeljeno i Velečasnom  Pavao Mokri poradi za razvijanja duhovnosti, odnosa sa Bogom, pomoć bližnjima i zaštiti dostojanstva branitelja u sustavu MUP-a.

Skupština je protekla u domoljubnom ozračju kako i dolikuje hrvatskim braniteljima koji su stvarali hrvatsku državu  i branili suverenitet R. Hrvatske, a završila je večerom za sve prisutne.

Udruga zahvaljuje svim osobama koji su pomogli da se Skupština održi.

 

 

 

 

 

 

  PRIMARYCONTENT
  • Be cautious michael kors purse about the mk watches anchors you place on stocks and shows mk handbags .
  • relogio michael kors is greater identified as michael kors crossbody has been a person of the extra michael kors mens watches profitable entrants in the trend planet.
  • A whole lot much more stunning bolsa michael kors excellent concepts cost mrelojes michael kors numerous quantity cellular quantities and bolsas michael kors.
  • 2014moncler
  • about us
  • email
  • Kate spade crossbody Michael kors handbag