Početna | O nama | Kontakt | Pristupnica | Podružnice

dragovoljci i veterani domovinskog rata

ANTIFAŠIZAM DA - KOMUNIZAM I FAŠIZAM - NE
 

U zadnje vrijeme svjedoci smo veličanja bivšeg komunističkog sustava i njegovog ideologa Tita od Jugonostalgičara koji po Hrvatskoj veličaju zvjezdu petokraku i zločinca Tita. 
Svi znamo da niti komunizam niti fašizam ništa dobro nisu donijeli hrvatskom narodu, obadva su totalitarni režimi sa jednopartijskim ustrojem države koji su proganjali svoje neistomišljenike.

Sada razne grupice koriste krizu u RH kako bi govorili kako je nekad bilo bolje-gdje to- u Srbočetničkoj  Jugoslaviji koja je proganjala nemilice Hrvate.Krize dolaze i prolaze ali Hrvatska ostaje.  


Mi hrvatski branitelji znamo da je Hrvatska država nastala na ujedinjenju svih Hrvata, domovinske i iseljene, desnih i lijevih, ovih i onih Hrvata, te smo samo tako mogli pobijediti u Domovinskom ratu višestruko nadmoćnijeg agresora. Najveći antifašisti smo upravo Mi hrvatski branitelji ali i antikomunisti, jer smo donijeli demokratske promjene i stvorili i obranili Republiku Hrvatsku.Također  znamo da je komunizam od 1941-1945 bio i antifašistički ali sa svojim određenim ciljevima -stvaranje Jugoslavije,  te 1945.g. postaje zločinački ,protuhrvatski, Srbo -jugoslavenski sustav za progon i genocid nad Hrvatima.

 

Tko je bio taj agresor na R.Hrvatsku -Jugočetnička armada sa zvijezdom petokrakom i kokardama koja je ubijala Hrvate samo zato što su Hrvati. Pod zvijezdom petokrakom ubijani su Hrvati u Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, Pakracu i svim drugim dijelovima Hrvatske. Isto tako Komunistički režim ubijao je Hrvate i poslije  II svjetskog rata : Križni putevi i nestajanje Hrvata preko noći koji su ubijeni samo zato što su negdje rekli ili propagirali hrvatstvo i  samo zato što su Hrvati, a nastavilo se 50 g. ubijati Hrvate u zemlji i inozemstvu . Hrvati nisu nikada bili  fašisti niti antisemisti kako ih je komunistički antihrvatski  režim htio predstavljati, kako se nikada ne bi stvorila Hrvatska država. Sada kada smo stvorili hrvatsku državu neki  pa ćak i u strukturama i dužave Hrvatske, veličaju komunizam i Jugoslaviju tamnicu hrvatskog naroda-što je apsurd.Hrvati su živjeli u mnogim državama i povijest neka kaže istinu o sudbini Hrvata u svim tim državama.

 

Godine 1971.uništen je pokret Hrvata- Hrvatsko proljeće, koje su pokrenuli Hrvati u sastavu upravo te Komunističke partije ali i studenti domoljubi kako bi rekli Beogradu –ne .Pokret je ugušen, Hrvati zatvoreni ili protjerani u inozemstvo. Hrvatsko proljeće iznjedrilo je mnoge domoljube koji su bili i sami članovi komunističke partije a koji su uvidjeli da će Hrvati nestati ako komunizam bude i dalje vladao, a Hrvati ostati taoci Jugosrpske- Jugoslavije.I tada 1971.g.su mnogi rekli nikada Hrvatske države neće biti.Kada je mnogima ugasla i posljednja nada ubijena udarom zvijezde petokrake  kao feniks iz pepela 1990.g. stvorena je Hrvatska  država, na domoljublju Hrvata i veličanstvenoj borbi u Domovinskom ratu za slobodu i  Hrvatsku državu.

 

Zbog toga upravo MI Hrvatski branitelji ne možemo dozvoliti da se veliča nekakav komunizam umotan u antifašizam i da  neokomunisti uništavaju upravo ono što je bio stoljetni san Hrvata –Hrvatska država pod Hrvatskim grbom.

Svaki zločin osuđujemo i fašistički i komunistički. Povijesna je činjenica da je upravo pod komunizmom ubijeno najviše Hrvata u povijesti .Niti jedan režim nije toliko ubio i potjerao Hrvate kao Komunistički-jugoslavenski pod vodstvom zločinca Tita. Neki nam žele vratiti Jugoslaviju ili u najmanju ruku od Hrvatske napraviti Jugohrvatsku . Mi Hrvatski branitelji to nikako ne možemo dopustiti pa makar to bili i ljudi iz najvišeg hrvatskog vodstva-nažalost,.jer su mnogi u povijesti i kao najviše vođe u Hrvata znali  kao guske u magli voditi Hrvatski narod u propast i vezati ga za  države koje su uništavale Hrvate.

 

Hrvatska država stvorena je 1990. nakon više  stoljeća borbe za Hrvatsku .Hrvati su se borili u vojskama mnogih država i pucali jedan u druge  i ubijali se međusobno . Prvi puta u Domovinskom ratu Hrvati ne pucaju jedni u druge ujedinjeni pod Hrvatskim grbom. Očito to nekome smeta te vraća upravo podjele koje su razjedinjivale Hrvate u povijesti kako ne bi imali Hrvatsku državu .

Fašizma u Hrvatskoj nema, osim nekih pojedinaca sa takvim obilježjima koje  neki žele prikazati kao pojavu koja  to  nije, ali neokomunizma ima a  koji žele poticanjem fašizma u Hrvatskoj otvoriti sebi prostor za djelovanje koji su si otvarali 50 g. kada su stalno tražili nekog neprijatelja i Hrvate proglašavali nacionalistima i fašistima kako bi oni stalno vladali i držali Hrvate u nekom psihološkom zatvoru ,kako ne vrijede i kako su krivci za sve i svašta, a upravo to čine i sada. Isti ti se deklariraju da su Hrvati a svojim postupcima dokazuju da to nikako nisu, već karijeristi koji prihvaćaju sve pa makar to bio i propast države kod koje iscrpljuju sve resurse. Takvi Hrvati u povijesti su se nazivali Mađaroni, Jugofili, Srbofili, danas Jugonostalgičari,  tzv.Tajkuni  i dr., koji su uvijek bili sluge drugim državama poradi svoga osobnog probitka a hrvatska država i Hrvati im nikada nisu bili na srcu. Oni  prizivaju komunizam i Jugoslaviju. Upravo u Domovinskom ratu zajedno su se protiv Jugokomunističke JNA i četnika borili zajedno Hrvati, Židovi, Mađari, Česi, Rusini, Njemci, Muslimani i svi drugi u Hrvatskoj.

Najkrvaviji sustav za Hrvate u povijesti je bio samo komunistički- jugoslavenski režim pod vodstvom zločinca Tita,koji je ubijao upravo Hrvate samo zato što su Hrvati i vršio genocid nad hrvatskim narodom kako mu nikada ne bi palo na pamet da ima svoju državu.Poznata je onna rečenica Tita "da će prije Sava poteči uzvodno nego Hrvati imati svoju državu".Zar to govori Hrvat ,ne, Tito nije nikada bio Hrvat već karijerista,Jugoslaven ,Rus, koji nije od ničega prezao da dođe do svojih ciljeva pa niti od genocida nad Hrvatima.

Engleska , Francuska , Amerika kada su ratovali protiv fašizma i kasnije su ostale demokratske države, i nisu sijali masovne grobnice nevinih za sobom, dok se to za komunističku Jugoslaviju i Tita ne može reći.

Komunizam je jednakost za fašizam ili obrnuto fašizam za komunizam  jer je i jedan i drugi totalitarni režimi koji proganjaju  neistomišljenike, prave logore, ubijaju, zatvaraju  i batinaju.

Poznata je ona narodna izreka Komunisti –Fašisti- isti, isti. Ne ponovilo se.

 

Povijesno komunizam je bio totalitarni jednopartijski sistem koji je osudila i Europska unija. -Rezolucija  vijeća Europe o osudi komunističkih zločina- citiramo:

 

«Strassbourg 25.01.2006.g.

                       SKUPŠTINA EUROPSKOG PARLAMENTA.

Potreba za međunarodnom osudom zločina totalitarističkih komunističkih režima Rezolucija  1481(2006)

 Skupština Europskog parlamenta poziva se na svoju rezoluciju 1096(1996) o mjerama za razbijanje ostavštine bivših komunističkih totalitarnih sustava. 

Totalitarni komunistički režimi koji su vladali u Srednjoj i istočnoj Europi u prošlom stoljeću, a koji su još na vlasti u nekoliko zemalja svijeta bili su , bez iznimke, označeni masovnim povredama ljudskih prava. Povrede su se razlikovale ovisno o kulturi, zemlji i povijesnom periodu i uključivale su pojedinačna i kolektivna ubojstva, smaknuća, smrti u koncentracijskim logorima, , izgladnjivanja, deportacije, mučenja, prisilni rad i druge oblike masovnog fizičkog terora; progone na etničkoj i vjerskoj bazi, povrede slobode savjesti, misli i izražavanja, slobode tiska i također nedostatak političkog pluralizma  …» završen citat.

 

Pozivamo Sabor RH, Vladu Republike Hrvatske i Predsjednika države da se prestane poticati podjele u Hrvata vadeći iz povijesti stare sukobe. Predsjednik države  mora biti osoba koja spaja Hrvate, a nikako ne razdvaja, i propagira jedinstvo Hrvata kako nam se ne bi više dogodila jedna Jugoslavija , Ndh, druga Jugoslavija, Jasenovci, Bblajburzi, Križni putevi , Goli otok, Jazovke ,Ovčara  i dr. Hrvati konačno moraju učiti iz svoje povijesti kako nam se upravo ta loša ne bi ponovila.

Pozivano Sabor RH, Vladu da donese nove zakone i zabrani svako okupljane i veličanje zvjezde petokrake i svih drugih obilježja iz II svjetskog rata.  


Također pozivamo sve   braniteljske Udruge u Republici Hrvatskoj da se probude i dignu svoj glas protiv takvih teza vraćanja zločinačkog komunizma bivše Jugoslavije kao vrijednosti i najvećeg zločinca u Hrvata -Tita- kao neke pozitivne osobe, iako se zna da je za vrijene vladvine Tita najviše ubijeno  i protjerano Hrvata u povijesti.

Upravo u ciljevima svih braniteljskih udruga prvo piše, zaštita istine o domovinskom ratu jer je upravo Domovinski rat i stvaranje države Hrvatske otjeralo zvijezdu petokraku u tamne stranice povijesti gdje i pripada, pa tako je i glavni cilj braniteljskih udruga da  brane dignitet Domovinskog rata, cjelovitost hrvatskog bića i Hrvatske države. 

 

 Hrvatski branitelji davno su se  opredijelili antifašizam –DA, komunizam i fašizam –NE.

  
  PRIMARYCONTENT
  • Be cautious michael kors purse about the mk watches anchors you place on stocks and shows mk handbags .
  • relogio michael kors is greater identified as michael kors crossbody has been a person of the extra michael kors mens watches profitable entrants in the trend planet.
  • A whole lot much more stunning bolsa michael kors excellent concepts cost mrelojes michael kors numerous quantity cellular quantities and bolsas michael kors.
  • 2014moncler
  • about us
  • email
  • Kate spade crossbody Michael kors handbag